Nihat Hatipoğlu 'dan Sezen Aksu 'ya tepki: Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür

Nihat Hatipoğlu ’dan Sezen Aksu ’ya tepki: Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür,  'Inanılmaz Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısındaki sözleri sebebiyle ünlü artist Sezen Aksu'ya bir tepki de Nihat Hatipoğlu'ndan geldi.

Nihat Hatipoğlu 'dan Sezen Aksu 'ya tepki: Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür
18 Ocak 2022 - 18:51
Nihat Hatipoğlu ’dan Sezen Aksu ’ya tepki: Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür,

 'Inanılmaz Bir Şey Yaşamak' isimli şarkısındaki sözleri sebebiyle ünlü artist Sezen Aksu'ya bir tepki de Nihat Hatipoğlu'ndan geldi. Hatipoğlu, "Dilerim bu hatadan dönülüp herkesi rahatlatacak bir izah etme yapılır. Onlara karşın her çirkin açıklama sahibini küçültür ve her insanı da rahatsız eder" dedi.

"Olağanüstü Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısındaki sözleriyle dini değerlere hakaret ettiği öne sürülen Sezen Aksu'ya bir tepki de Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan geldi.

Sosyal Medya hesabından ad vermeden tepkisini dile getiren Hatipoğlu, "Dilerim bu hatadan dönülüp herkesi rahatlatacak bir yorumlama yapılır. Ülkemiz zaten yeterince kutuplaştırılıyor. Din ve inanç tartışmalardan uzakta tutulmalıdır" ifadelerini kullandı.

"Her insanı rahatsız eder"
Hatipoğlu'nun yaptığı paylaşımının birincil bölümünde ise "Hz. Adem meleklerin secde ettiği, Allah ’ın tüm ad ve ilimleri öğrettiği bütün insanlığın babası, ilk insan ve birincil Peygamberdir. Hz. Havva da insanlığın annesidir. Hz. Adem ile Havva bütün dinlerin ve insanlığın karşılıklı kutsalıdır. Onlara yönelik her çirkin açıklama sahibini küçültür ve her insanı da rahatsız eder" denildi.

Nihat Hatipoğlu ’dan Sezen Aksu ’ya tepki: Onlara yönelik her çirkin ifade sahibini küçültür, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum