Ordu'da çöpe atacaktı poşet ağır gelince gördükleri şaşkına çevirdi: Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti haberi

Ordu'da çöpe atacaktı poşet ağır gelince gördükleri şaşkına çevirdi: Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti, Gündem Haberleri.

Ordu'da çöpe atacaktı poşet ağır gelince gördükleri şaşkına çevirdi: Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti haberi
21 Ocak 2022 - 18:05
Ordu'da çöpe atacaktı poşet ağır gelince gördükleri şaşkına çevirdi: Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

ORDU'da temizlik işçisi Şakir Hatipoğlu (42), yerleri süpürürken poşette bulduğu 22 bin 200 lirayı sahibi Adnan B. ’ye ulaştırdı. Belediye tarafından altınla ödüllendirilen Şakir Hatipoğlu, "Görevimi yaptım. Kim olsa benzer şeyi yapar" dedi.

Ünye ilçesi Kaledere Mahallesi Belediye Caddesi'nde Adnan B., içinde bankadan çektiği 22 bin 200 lira yer alan poşeti kaldırımda düşürdü. Ünye Belediyesi Temizleme İşleri Müdürlüğü ’nde çalışan temizlik görevlisi Şakir Hatipoğlu, bir süre sonradan poşeti gördü. Önce çöp sanan Hatipoğlu, ardındaki poşeti denetleme ettiğinde parayı fark etti. Hatipoğlu, parayı alıp Ünye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ’ne götürdü. Bir zaman daha sonra parayı düşürdüğünü ayrım eden Adnan B. yardım arzu etmek için Zabıta Müdürlüğü'ne gitti. Adnan B., parasının bulunduğunu öğrendi. Yapılan çözümleme ve tespitler sonunda para, sahibine teslim edildi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, duyarlı tavrından dolayı Şakir Hatipoğlu'nu altınla ödüllendirdi. Tavlı, "Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimiz Şakir Hatipoğlu bizleri gururlandırdı. Davranışıyla ulus görevlisi olmanın gerekliliklerini de yerine getirdi. Ünye Belediyemizdeki bütün personel arkadaşlarımızın da aynı hassasiyetle görevlerini yerine getirdiğinin altını çizmek istiyorum. Şakir Hatipoğlu kardeşimiz bu davranışıyla onlara ayrıca misal oldu. Bu örnek davranışından nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyorum" diyerek işçiyi ve müdürünü tebrik etti.



"Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti"
Şakir Hatipoğlu, süpürgeyle aldığı poşetin ağır gelmesiyle içine baktığını ve paraları gördüğünü anlatarak, "Ünye Belediyesi'nde temizleme görevlisi olarak çalışmaktayım. Her zamanki gibi sabahtan görevime başladım. Kendi bölgem olan Belediye Caddesi'ni süpürürken yerde siyah bir poşet olduğunu gördüm. Poşeti süpürgemle aldım. Azıcık ağır geldi. İçinde önemli bir doküman olduğunu düşünerek baktım ve para olduğunu gördüm. Hemen belediyemizin Zabıta Müdürlüğü'ne artan bir şekilde parayı teslim ettim. Ben görevimi yaptım. Kim olsa benzer şeyi yapar. Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti. Bu durumu görebilen arkadaşlarım beni arayarak tebrik etti. Güzel duygular içinde, sevinçliyim. Ünye Belediye Başkanımız da bizi makamında ağırlayarak tebrik etti. Güzel bir anı oldu. Kendim adına kibir verici bir durum oldu" diye konuştu.

Ordu'da çöpe atacaktı poşet ağır gelince gördükleri şaşkına çevirdi: Daha önce başıma böyle bir şey gelmemişti, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum