Özge Ulusoy'dan Faruk Çolakoğlu'na evlilik mesajı

Yıllık Gazetesi'nden Okumuş Hamza'nın haberine göre yaklaşık iki buçuk yıldır Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, kaide bozdu. Bugüne değin kendisine yöneltilen 'evlilik' ile ilgili soruları "Şu lahza böylece bir şey düşünmüyoruz" diye geçiştiren ünlü mod.

Özge Ulusoy'dan Faruk Çolakoğlu'na evlilik mesajı
20 Haziran 2022 - 16:25

Yıllık Gazetesi'nden Okumuş Hamza'nın haberine göre yaklaşık iki buçuk yıldır Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, kaide bozdu.

Bugüne değin kendisine yöneltilen 'evlilik' ile ilgili soruları "Şu lahza böylece bir şey düşünmüyoruz" diye geçiştiren ünlü model, bu kez öbür konuştu.

Önceki gün gittiği bir kozmetik fuarında gazetecilerle sohbet eden 39 yaşındaki model, aralıksız aşkı için sarf ettiği şu cümlelerle hemen hemen meslek adamına mesaj gönderdi:

"Izdivaç işi şans işi lakin inşallah birlikteliğimiz evlilikle taçlanır. İlk ilk önce sevdiğim insan yanımda olsun, biz mutlu olalım yeter. Her şey zamanı geldiğinde olur''

BİR DÖNEM KAPANDI

BU VESILEYLE eskiden fuarlara defileye çıkmak için geldiğini söyleyen Özge Ulusoy, ''Bir dönem kapandı bundan böyle ne eyvah oysa fakat kendini güncelleyebilen hayatta kalıyor. Malum eskiden sosyal ağ yoktu ama bundan böyle tüm tanıtımları sosyal medyadan gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum