Özlem Türkad: "Makedon mutfağına hakimim"

Güneş Gazetesi'nin haberine kadar TRT'nin başrolünde Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad'ın yer alacağı Makedonya'nın başkneti Üsküp'te imkansız bir aşk hikayesini anlatacağı dizisi 'Balkan Ninnisi' seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımın başrolünde yer alan Açlık .

Özlem Türkad: "Makedon mutfağına hakimim"
20 Haziran 2022 - 09:12

Güneş Gazetesi'nin haberine kadar TRT'nin başrolünde Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad'ın yer alacağı Makedonya'nın başkneti Üsküp'te imkansız bir aşk hikayesini anlatacağı dizisi 'Balkan Ninnisi' seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Yapımın başrolünde yer alan Açlık Türkad, canlandıracağı kişilik ve dizi hakkında talimat yaptı.

Dizinin hem hikaye olarak hem de çekimlerin yapıldığı Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün atmosferi bakımında çok özel bir meslek olduğunu anlatan Türkad, "Balkan Ninnisi, hikayesi ve çekildiği yer itibariyle seyircisiyle buluştuğunda fazla sevilmeye aday bir meslek oluyor. Fazla reel insan öyküleri var içinde. Aile ve aşk var. Balkanlar'da yaşanan, o güzelim topraklara ait sürüp giden bir hayat var" dedi.

Dizinin eğlenceli bir hikayesinin olduğunun altını çizen usta oyuncu, öbür kültürlerin de ekrana yansıyacağına değinerek, "Ben yemek yapmayı ve yedirmeyi fazla severim tıpatıp Neriman gibi. Sadece köfte yok börek yapmayı, açmayı da öğrendim burada" açıklamasında bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum