Rafet El Roman, Başakşehirliler için söyledi

Aşk şarkılarıyla gönülleri fetheden sanatçı Rafet El Roman, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu. Sevilen sanatçı dillerden düşmeyen şarkılarıyla Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Rafet El Roman, Başakşehirliler için söyledi
20 Kasım 2022 - 08:55
Rafet El Roman, Başakşehirliler için söyledi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Aşk şarkılarıyla gönülleri fetheden sanatçı Rafet El Roman, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu. Sevilen sanatçı dillerden düşmeyen şarkılarıyla Başakşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
Başakşehir’de kültür sanat sezonu birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Başakşehir Belediyesi tiyatro oyunlarından sergilere, atölyelerden konserlere kadar Başakşehirlileri sevilen sanatçılarla bir araya getiriyor.
Aşk şarkılarıyla gönülleri fetheden sanatçı Rafet El Roman, Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Rafet El Roman’a salonu dolduran Başakşehirliler hep birlikte eşlik etti.

Detaylı bir şekilde, Rafet El Roman, Başakşehirliler için söyledi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum