Sanatçı Oğuzhan Koç konseri terk etti, hayranları yuhaladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde konser veren sanatçı Oğuzhan Koç, yağmur nedeniyle sahneden ayrılıp sahneyi terk ettiğinde seyirciler tepki gösterdi. Partiye daha sonra devam edeceğini söyleyip bir daha gelmeyen ünlü sanatçıya kızan vatandaşlar, Koch'u yuhaladı. Törene katılanlar öfkelerini dile getirerek yağmura rağmen beklediklerini ancak ünlü sanatçının kaçtığını söyledi.

Sanatçı Oğuzhan Koç konseri terk etti, hayranları yuhaladı
06 Ağustos 2022 - 23:45
Sanatçı Oğuzhan Koç konseri terk etti, hayranları yuhaladı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Ankara'nın Sincan ilçesinde konser veren sanatçı Oğuzhan Koç, yağmur nedeniyle sahneyi terk edip sahneden çıkınca seyirciler tepki gösterdi. Partiye daha sonra devam edeceğini söyleyip bir daha gelmeyen ünlü sanatçıya kızan vatandaşlar, Koch'u yuhaladı. Törene katılanlar öfkelerini dile getirerek yağmura rağmen beklediklerini ancak ünlü sanatçının kaçtığını söyledi.

Sincan belediyesinin düzenlediği Oğuzhan Koç konseri, akşam saatlerinde kent meydanında başladı. Sincan halkı eğlenirken yağmur yağmaya başladı. Sanatçı Oğuzhan Koç, izleyicilere yağmur durumunu sordu. Vatandaşlar, Koç'tan konsere devam etmesini istedi. Yağmurun şiddetlenmesiyle birlikte Koch, konsere ara verdiğini ve daha sonra geri gelip şarkılarına devam edeceğini söyleyerek başka bir sanatçı için sahneden ayrıldı. Daha sonra sunucu sahneye çıkarak konserin bittiğini söyledi. Bu duruma sinirlenen oyuncu, "Oğuzhan Koç sahneye" diyerek seyirciye seslendi. Müzisyenlerin iyileştiğini gören Senkanlılar, Oğuzan Koç'u yuhaladı. Öte yandan törene katılan vatandaşlar Oğuzhan Koç'a karşılık vererek dağıldı. Koch hayranları, seyircilerin arasında yağmurda beklediklerini ancak ünlü sanatçının kaçtığını söyledi.

Detaylı bir şekilde, Sanatçı Oğuzhan Koç konseri terk etti, hayranları yuhaladı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum