Şanlıurfa'da işini yaparken başına gelenler 'pes' dedirtti: Buradan ölümün çıkar

Şanlıurfa'da işini yaparken başına gelenler 'pes' dedirtti: Buradan ölümün çıkar, ŞANLIURFA'da tartıştıkları sağlık durumu çalışanını darbedip aracına zarar verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı.

Şanlıurfa'da işini yaparken başına gelenler 'pes' dedirtti: Buradan ölümün çıkar
18 Ocak 2022 - 15:47
Şanlıurfa'da işini yaparken başına gelenler 'pes' dedirtti: Buradan ölümün çıkar,

ŞANLIURFA'da tartıştıkları sağlık durumu çalışanını darbedip aracına zarar verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Darp edilen afiyet çalışanı o anları anlatı.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acele Servisinde görevli sıhhat çalışanı Mustafa Aslan, damar yolu açtığı hasta bir çocuğun yakınıyla kavga yaşadı. Hemşir Aslan, kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü hasta yakınından davacı olmak için polis merkezine gitti. Şikayetinin ardındaki çalıştığı hastaneye dönerken, kendisini peşine düşüp takip eden hasta yakınları tarafından akşam saatlerinde otomobili durdurulan Aslan, darbedilerek aracına hasar verildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, "bilerek yaralama, mala hasar verme, yağma" suçlamasıyla 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin arkasından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü çıkarıldığı nöbetçi sulh canice hakimliğince tutuklandı, biri ise adli yoklama kararı ile hür bırakıldı.

Sağlık çalışanı Mustafa Aslan, açıklamasında, takip edildiklerini ve darp edildiğini söyledi. Aslan, “Hastanenin çocuk acil bölümünde çalışıyorum. Arkadaşım bana bir hastanın geldiğini söyledi. Ben o sırada hastanın yanında artan bir şekilde ilgilendim. Hastanın nesi var nesi yok diye sorular sordum. Herhangi bir çare evvelden yapılmış mı diye soru sordum. Dışarıdan biz hasta yakını gelerek, bana 'ne var, ne soruyorsun, hele gel bir dışarı gel, senin burada ölümün çıkar' diye korkutma etmeye başladı. O anda orada bir kavga durumu oldu sonradan tehditlerde devam etti. Ben de korktuğum için durumu güvenliğe ve polise bildirdim. Ben hastanın hastalığını öğrenmeye çalışırken, onu sağlığı için çabalarken, dışarıdan yakını gelip beni tehdit etti. Ben bu duruma anlam veremedim. Ben onun için yabancı biriyken, bana gelip, beni ölümle korkutma etti. Hastanede çok zorlama şartlar altında çalıştığımızı ziyaret etmek istiyorum." dedi.



"Yüzümü kolumu ve ayağımı darp ettiler"
Aslan "Hastanesi olduğu için fazla görüntü ve ara sıra birbirimizin sesini duyamıyoruz. Çocuklar ağlıyor, hasta yakınları bir yana konuşuyorlar. Onun için çok görünüm oluyor, zaman zaman biz de yüksek sesle konuşabiliyoruz. Bu duruma hasta yakınları hoşgörüyle karşılık vermesini bekliyoruz. Hastaneden çıktıktan sonradan beni ölümle tehdit eden hasta yakınlarından şikayetçi elde etmek için karakola gittik. Arkadaşımla beraber emniyet çıkışında hastaneye içten gelirken, aracımızın önü kesildi. Aracımıza hasar verdiler bizi de darp ettiler. Yüzümü kolumu ve ayağımı darp ettiler. İfadeleri sonrası mahkemeye sevk edildiklerini duydum 4 kişiden 3'ü tutuklanmış. İnşallah adalet ettikleri cezayı alırlar" ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'da işini yaparken başına gelenler 'pes' dedirtti: Buradan ölümün çıkar, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum