Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
22 Şubat 2023 - 23:47
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde satışı ve kullanımına yönelik bir adrese şafak vakti operasyonu düzenledi. Özel harekat polislerinin koç başı ile girdikleri adreste şüpheli Ö.Y. gözaltına alındı. Yapılan aramada, 440 gram esrar maddesi ve 5 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama
Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama

Detaylı bir şekilde, Şanlıurfa’da uyuşturucu operasyonunda 1 tutuklama başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum