Selin Yeninci gündemden düşmüyor

Yetenekli ve hoş oyuncu Selin Yeninci, dört haftadır Twitter ’da tt listesinde. Her birim yükselen bir reyting grafiğine sahip olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrol oyuncusu Selin Yeninci, izleyiciyi ekrana kilitleyen performansıyla yayın akşamları Twitter ’ın gündemind.

Selin Yeninci gündemden düşmüyor
30 Nisan 2022 - 09:23

Yetenekli ve hoş oyuncu Selin Yeninci, dört haftadır Twitter ’da tt listesinde.

Her birim yükselen bir reyting grafiğine sahip olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrol oyuncusu Selin Yeninci, izleyiciyi ekrana kilitleyen performansıyla yayın akşamları Twitter ’ın gündeminden inmiyor. 

Tv8 ’de yayınlanan dizide Meryem rolünü canlandıran oyuncu, kişilik yaratmadaki ustalığıyla ilgili de sık sık iltifat alıyor.

Oyuncu hakkında yazılar yorumlardan bazıları şöyle: 

''Selin Yeninci mi, bayan enflasyon oranı gibi yükseliyor, parlıyor.'', ''Meryem ve küçük sırrı her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor.'', ''Selin Yeninci efsuncu gibi, yarattığı her karakterle bizi büyülüyor ve kendine bağlıyor.'', ''Selin bu kere de Meryem ile harikalar yaratıyor, memleketin açık ara en yeteneklisi.''

Selin Yeninci 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde canlandırdığı Saniye karakterini fenomene dönüştürmüş, diziden ayrıldığında hayranları ölen karakterin ardındaki helva dağıtmıştı.

Sinemada da ödüllü bir çok filmde oynayan ve festivallerden ödül kazanarak bu alanda kendine başarılı bir kariyer yolu açan Selin Yeninci önümüzdeki ay Cannes'a gidecek.

Oynadığı Kesin Alper'in son filmi 'Kurak Günler' Cannes Film Festivali'nin devlete ait seçkisine Türkiye'den giren tek film oldu.

Televizyon ve sinemada yükselişini sürdüren oyuncunun önümüzdeki yaz da bir sinema filminde oynamayı planladığı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum