Semih Güler: "10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık"

Adana Demirsporlu oyuncu Semih Güler, Galatasaray maçının ardından, ”10 kişi kaldıktan sonra Galatasaray’a karşı içeride ve dışarıda da oynasan zor” dedi.

Semih Güler: "10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık"
01 Ekim 2022 - 23:40
Semih Güler: ”10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık", Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Adana Demirsporlu oyuncu Semih Güler, Galatasaray maçının ardından, ”10 kişi kaldıktan sonra Galatasaray’a karşı içeride ve dışarıda da oynasan zor” dedi.
Maç sonunda basın mensuplarına açıklama yapan Adana Demirsporlu futbolcu Semih Güler, ”Güzel bir maç oldu. Taraftarın da bunda emeği çok, çünkü stadı doldurdular ilk defa. İki takım da oynamaya çalıştı. Ama biz 10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık. Orta sahada düştük biraz. Ondan sonra bir iki fırsat yakaladık. Değerlendiremedik ama kazanamayınca kaybetmemeyi de bilmemiz lazım. Haftaya da Gaziantep’e üç puan için gideceğiz. Benim açımdan sorarsın kart biraz basit oldu. Tabii hakem kararına bir şey diyemeyiz. Oraya kadar iyi götürüyorduk maçı. İyi defans yapıyorduk, kontrataklarla iyi çıkmaya başlamıştık. 10 kişi kaldıktan sonra Galatasaray’a karşı zor, içeride ve dışarıda oynasan da. Dediğim gibi yine de fırsatları yakaladık, değerlendiremedik. Önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerine yer verdi.

Detaylı bir şekilde, Semih Güler: ”10 kişi kaldıktan sonra biraz zorlandık" başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum