Semra Güzel'in Meclis savunmasında flaş gelişme haberi

Semra Güzel'in Meclis savunmasında flaş gelişme, Gündem Haberleri.

Semra Güzel'in Meclis savunmasında flaş gelişme haberi
31 Ocak 2022 - 16:22
Semra Güzel'in Meclis savunmasında flaş gelişme, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

TBMM Hazırlık Komisyonu, HDP'li Semra Hoş'in sözlü savunmasını edinmek üzere Çarşamba günü her yerde toplanacak. Hoş savunmasını gerçekleştirmek üzere kendisinin yerine başka bir HDP'li milletvekilini atama edecek.

PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıkan HDP ’li delege Semra Güzel için toplanan hazırlık komisyonunun birincil görüşmesi sona erdi. Komite çarşamba günü her yerde toplanacak.

TBMM Hazırlık Komisyonu, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması hakkında hazırlanan iki bambaşka Cumhurbaşkanlığı tezkeresini görüşmek için toplandı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can Başkanlığı'nda toplanan ve başında foto muhabirlerinin resim çekimine müsaade edilen kurul sonra basına kapalı gerçekleştirildi.

Ramazan Can, takriben 1 saat süren komisyonun sonunda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sürecin adi şekilde ilerlediğini ve komisyonun Çarşamba günü saat 14.00'te bitmiş toplanacağını açıkladı.
Çarşamba günkü oturumda Hoş'in yerine bir diğer milletvekilinin savunma yapabileceğini ifade eden Can, "Biz devlete ait tebligatımızı yaptık. Hem TBMM internet adresinden keza de bana kalırsa danışmanına elden tebligatı yapılmıştır. Savunma hakkı kutsaldır. Çarşamba günü saat 14.00'te Hazırlık Komisyonu üyesi olmayan bir milletvekilini görevlendirerek yetki verirse kendisini dinleyeceğiz, savunmasını alacağız." dedi.

Semra Güzel'in Meclis savunmasında flaş gelişme, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum