Semra Güzel'in PKK'lı aşkıyla sarmaş dolar fotoğrafları HDP kapatma davasına ek delil oldu

Semra Güzel'in PKK'lı aşkıyla sarmaş dolar fotoğrafları HDP kapatma davasına ek delil oldu, HDP milletvekili Semra Hoş'in öldürülen 2 asker ile bir korucunun katili terörist Volkan Bora ’yla aşk fotoğrafları Tüzük Mahkemesi ’nde görülen HDP ’nin kapatma davasına ilave .

Semra Güzel'in PKK'lı aşkıyla sarmaş dolar fotoğrafları HDP kapatma davasına ek delil oldu
18 Ocak 2022 - 16:48
Semra Güzel'in PKK'lı aşkıyla sarmaş dolar fotoğrafları HDP kapatma davasına ek delil oldu,

HDP milletvekili Semra Hoş'in öldürülen 2 asker ile bir korucunun katili terörist Volkan Bora ’yla aşk fotoğrafları Tüzük Mahkemesi ’nde görülen HDP ’nin kapatma davasına ilave delil olarak gönderildi.

Halkların Demokratik Partisi ’nin (HDP) kapatılması istemiyle açılan davanın Tüzük Mahkemesi tarafından kabul edilmesinin ardından süreç devam ediyor. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP ’nin kapatılma davasına konulması için ilave delil hazırlayarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Semra Hoş'in terörist aşkıyla fotoğrafları...

Klasörlerde, Adıyaman kırsalında öldürülen PKK'lı Volkan Bora ile birlikte fotoğrafı basına yansıyan HDP'li Semra Güzel ile ilgili fotoğraflar, belgeler ve ifadeler yer alıyor. Hem eski HDP Milletvekili Behçet Şimşek ile ilgili ifadeler ve belgelerde klasörde bulunuyor.

Semra Hoş hakkında soruşturma açıldı

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı ’nın yürüttüğü soruşturma dahilinde 26. Dönem Adıyaman Milletvekili Behçet Şimşek ile 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında 'silahlı terör örgütüne aza olmak' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Söz konusu belgelerin, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca Tüzük ’nın 69. Maddesi uyarınca 'HDP ’nin kapatılmasına kanıt olabileceği' değerlendirildi. 

Semra Güzel'in PKK'lı aşkıyla sarmaş dolar fotoğrafları HDP kapatma davasına ek delil oldu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum