Sevgililer Günü hediyesi erkek için düşünceler yerinde hediye önerileri haberi

Sevgililer Günü hediyesi erkek için düşünceler yerinde hediye önerileri, Gündem Haberleri.

Sevgililer Günü hediyesi erkek için düşünceler yerinde hediye önerileri haberi
07 Şubat 2022 - 17:08
Sevgililer Günü hediyesi erkek için düşünceler yerinde hediye önerileri, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Sevgililer Günü'ne bundan böyle sadece günler kaldı. Birçok çift için büyük tartı içeren bu romantik ve özel gün için hediye alışverişleri şimdiden başladı. Peki hala 14 şubat hediyesine karar veremeyen çiftler ne alabilir? İşte sevgililer gününde erkeğe alınacak yerinde, garip armağan zihin önerileri...

Sevgililer Günü hediyesi olmak için artık geri sayım başladı. Çoğu çiftin sabırsızlıkla beklediği 14 Şubat sevgililer günü pazartesi günü kutlanacak. Çiftler için fazla özel bir yeri olan sevgililer günü için en yerinde becerikli ve bambaşka hediye fikirleri sayfamızda. Hem kadına alınacak 14 şubat hediyeleri, erkeğe alınacak sevgililer günü hediyeleri neler olabilir biz sizin için araştırdık.

Sevgililer Günü hediye fikirleri: Bir ritüel olarak her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü, Milattan Sonra III. yüzyıla dayanmaktadır. Rivayete göre İmparator 2. Claudius Roma ’yı kendi katı kuralları ile acımasızca idare eden bir hükümdardı. Onun için en büyük problem ordusunda savaşacak asker bulamamaktı. Ona kadar bu durumun tek sebebi Romalı erkeklerin aşklarını ve ailelerini adamak istememeleriydi.

İşte bu yüzden Claudias, Roma ’daki bütün nişan ve evlilikleri kaldırdı. Aziz Valentina ise Cladudius ’un hükümdarlığı vaktinde Roma ’da yaşamış bir papazdı. Aziz Valentina kendisi gibi papaz olan Aziz Marius ile birlikte Claudias ’un yasağına karşın el altından çiftleri evlendirmeye devam etti. Ama imparator bu durumu bir vakit sonradan öğrendi.

Aziz Valentine, insanları evlendirmeye devam ettiği için tutuklandı ve yaptıklarının cezası olarak sopa ile dövülerek öldürüldü. Valentina Milattan daha sonra 270 yılının 14 Şubat'ında da Hıristiyan şehitliğine gömüldü. O gün itibariyle Sevgililer Günü'nün kutlandığı ifade edilmektedir.

Şubat Sevgililer gününde erkek arkadaşınıza ne armağan alacağınıza şöyle bir göz atalım.

Taraftar ürünleri; eğer erkek arkadaşını spor tutukunuysa işi en basit olanlardan biri siz olabilirsiniz. Çünkü erkek arkadaşınız için en ideal armağan taraftarı olduğu takımın herhangi bir ürünü olabilir. Forma, atkı, sweatshirt, tişört, kundura, çanta... Liste uzar gider. Hadi acilen siz doğru bu ürünlerin satıldığı bir mağazaya içten yol alın bizlerde sıradaki hediyeye geçelim.

Gömleksiz asla; Ast sadece gömlek değil. En basit yoldan gömlek, pantolon, kazak, tişört ya da herhangi bir giyim ürünü ideal ve kullanışlı bir mahsul olacaktır.

En daimi aksesuar; Kemer bazıları için bir saplantı bile olabiliyor. Şık, keza günlük hem özel bir yerde takılabilecek bir kemer epeyce doğru bir seçim olabilir.

Pahalı bir ürün isterseniz; bazı elbise inanılmaz bir hediye. Kesintisiz giyebileceği bir hediye olmaz oysa gardrobunda daimi bir armağan olacağı emin.

İsminizin baş harflerinden oluşan kol düğmeleri de romantik hediyelere örnektir.

Teknoloji ilk sırada ise; size azıcık tuzluya patlama ihtimali var ama arada böyle şeylere değer. Bir cep telefonu olmadı bir kulaklıktan başlayan geniş skaladan sevgilinize yerinde bir hediye seçebilirsiniz.

Ola Ki armağan edebileceğini bir saatle 'Zaman akıyor ama biz hala evlenemedik' mesajını dolambaçlı yoldan vermiş olursunuz.

Dar erkeklerin ola ki de en vazgeçilmezi parfüm. Eğer sevgilinizin ağır ve kötü kokan parfümünden şikayetçiyseniz bir parfüm olmanın tam zamanı.

Maç bileti onu mutlu edebilir:  Hayatınızdaki insanın spor müsabakalarına olan ilgisi doğrultusunda bir maç bileti armağan olabilir.

Kadınların erkek sevgiliye alabilecekleri bazı armağan fikirleri şöyle;
*Şık bir gömlek ve kravat takımı
*Oyun konsolu
*Pabuç
*İsimlerin yazılı olduğu yastık ya da kupa
*İmza kalemi
*Parfüm ve sanki kozmetik ürünleri
*El örgüsü ile yapılmış kazak

Bütçeye kadar çeşitlilik belirten bayan sevgiliye alınabilecek bir takım armağan fikirleri şöyle;
*Tektaş pırlanta yüzük
*Gümüş ya da altın kolye
*Parfümeri ürünü
*Şık bir elbise
*Ayakkabı
*Çikolata paketi
*Kol saati
*Çanta
*Resminin olduğu bir tablo
*Çiçek
*Namına hazırlanmış bir kupa

Sevgililer Günü hediyesi erkek için düşünceler yerinde hediye önerileri, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum