Seyhan Soylu "Gülen yüz ameliyatı" oldu

"Al Sana Haber" programının moderatörü Seyhan Soylu bundan bir zaman önce Prof.

Seyhan Soylu "Gülen yüz ameliyatı" oldu
21 Haziran 2022 - 11:49

"Al Sana Haber" programının moderatörü Seyhan Soylu bundan bir zaman önce Prof. Dr. Hayati Akbaş ’a 1 Milyon TL verip, hayatını da riske atarak 10 ameliyatı bir seferde olmuştu...

sosyal ağ üzerinden bir fazla takipçisi Soylu ’nun yeni halini fazlasıyla beğendi fakat Soylu ’nun ünlü şarkıcı Seda Sayan ’ın eski sevgilisi Soy Çağlayan ile birlikte olduğu ifşa olunca, estetikli halini Filiz Akın ’a yok de Seda Sayan ’a benzetmeleri Soylu ’yu kızdırdı.

Baştan estetik ameliyatı olacağını açıklayan Soylu, "Gülümseyen yüz ameliyatı" oldu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ (VİDEO)

Ameliyat sonrası takipçilerine sosyal ağ hesabından yaptığı açıklamada, “Bu operasyonu da birincil ameliyatımda yapmayı planlamıştık. Ama yapılan operasyonlar keza 8 saat gibi uzun zaman olması ayrıca de yeni yüzümde yapılan düzenlemenin oturmasını bekledik.

Bu seferki ameliyatım Türkiye ’de yeni ‘smiling face ’ operasyonu…

Çok yeni bir teknik olduğundan nedeniyle Demin tanıdık bir şey değil. Ama düşünsenize artık sinirli, asabi bakmayacaksınız. Sizi sevenlere baktığınızda daima güler yüzlü bir yüze sahip olacaksınız. Tabii fakat ’Tebessüm Eden Yüz ’ ameliyatı ile gülümseme ederken de keza beş yılda yüzünüzü geriye doğru götürmüş olacaksınız...

Yapılan operasyonun süresi 20- 30 dakika sürüyor. Genel ya da Yerel uyuşma ile yapılan bu ameliyatı oldum. Sevgili takipçilerim ‘smiling face ’ Gülen yüz ile bundan sonradan size her zaman tebessüm edeceğim.

Keza çoğu kez adım ameliyatlarla anılmaya başladı. Bu dek kısa sürede toplam 11 ameliyat oldum. Bu gidişle sevgili Ajda Pekkan ’ın da rekoru elinden almış olacağım diye korkuyorum. Çünkü estetik elde etmek aynı dövme gibi alışılmışlık yapıyor.” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum