Seyhan Soylu yeniden bıçak altına yatacak

Ameliyata yatmadan önce yaptığı açıklamada “Türk sinemasının dört yoncasından en şık star Filiz Akın ’a hayranım ona benzemek istiyorum” demişti.Ameliyattan daha sonra Seyhan Soylu ’ nun hayranları Filiz Akın yerine Ajda Pekkan ile Seda Sayan ’a benzediğini yorumlarda ya.

Seyhan Soylu yeniden bıçak altına yatacak
15 Haziran 2022 - 14:03

Ameliyata yatmadan önce yaptığı açıklamada “Türk sinemasının dört yoncasından en şık star Filiz Akın ’a hayranım ona benzemek istiyorum” demişti.

Ameliyattan daha sonra Seyhan Soylu ’ nun hayranları Filiz Akın yerine Ajda Pekkan ile Seda Sayan ’a benzediğini yorumlarda yazdılar.

Aradan 1 ay geçti Seyhan Soylu ’nun şişleri inince yeni bir aşka yelken açtığını ve bu aşkın Seda Sayan‘ın eski sevgilisi Bilgisayar Mühendisi Ata Çağlayan olduğunu söyleyince davet dünyası şok oldu.




Sosyal medyasında Ata Çağlayan ile tanıştığı hatıra ve yaşadığı aşkı hayranlarına duyuran Soylu son paylaşımlarındaki fotolar ile herkesi tekrar şok etti.




Soylu ’nun paylaştığı fotoların altına hayranları Seda Sayan ’ın gençliğine benzediği ameliyat olma sebebinin Filiz Akın ’a yok Soy Çağlayan ’ın dikkatini çekmek adına Seda Sayan ’a benzemek için bu ameliyatları yaptırdığını yazdılar.




Seyhan Soylu yaptığı açıklamada “Seda Sayan fazla beğendiğim bedel verdiğim bir arkadaşım. Soy bey ile ilişkisi resmiyete dökülmemiş, kısa vade kaçamak yaşanan bir ilişki. Benim Cet Bey ile ilişkim geleceğe yönelik kararlar dargın hissi bir ilişki. İkisi içinde bu ilişkinin böylece bir ehemmiyeti yoktu. O Kadar olsa Soy Bey ’den ayrılır ayrılmaz hayatına birini sokup sevip evlenmezdi. Benzer şekilde bu süreç Ata Bey içinde aynı oldu.” diye takipçilerine serzenişte bulundu.

Başka bir takipçisinin yazdığı “Fakat Filiz Akın ’a benzememişsin Seyhan Hanım. Yeni fotoları görünce Seda Sayan ’ın sayfasına girdim. Seda bayan gençlik fotoğraflarını yayınlamış zannettim” yazması üstüne Seyhan Soylu takipçisine ayaklanma ederek “Bana Seda Sayan ’a benzemek için ameliyata yattı diyenler, bir daha böyle bir şey yazarsanız kırılırım. Hatta bir dizi ameliyat daha olmak için Samsun ’a gider Hayatı Akbaş ’ın bıçağının altına acele yatarım. Bu yazdığınızı dikkate alıyorum. Seda hanıma bu dek benzetildiysem Cet Bey ’e çok aşığım geçmişi hatırlatmamak için derhal ameliyat için hocayı arayıp gün aldım. Cuma günü bitmiş ameliyata yatıyorum. ’ ’ diyen Seyhan Soylu Cuma günü her yerde bir dizi ameliyata yatıp bu sefer Seda Sayan ’a benzemekten kurtulup sevgilisi Cet Çağlayan ’a eskiyi hatırlatmamak için yeniden ameliyat masasına yatıyor.

Bakalım Seyhan Soylu bu sefer kime benzeyecek?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum