Siirt'te eğitime 2 gün ara verildi

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğündeki depremin Siirt’te de şiddetli hissedilmesi ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 7-8 Şubat günleri eğitim ve öğretime iki gün ara verildi.

Siirt'te eğitime 2 gün ara verildi
06 Şubat 2023 - 16:58
Siirt’te eğitime 2 gün ara verildi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğündeki depremin Siirt’te de şiddetli hissedilmesi ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 7-8 Şubat günleri eğitim ve öğretime iki gün ara verildi.

Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, 7-8 Şubat 2023 gününe kadar eğitim ve öğretime iki gün ara verildiğini duyurdu. Açıklamada, “7-8 Şubat 2023 Çarşamba gününe kadar Siirt kent genelinde eğitim ve öğretime iki gün ara verilmiştir. Aynı günlerde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamileler de idari izinli sayılacaklardır. Ayrıca Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde devam eden kurslara da iki gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

Detaylı bir şekilde, Siirt’te eğitime 2 gün ara verildi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum