Sivas'ta donmasın diye musluğu açık bıraktı! Gördüğü görüntü karşısına şaştı kaldı haberi

Sivas'ta donmasın diye musluğu açık bıraktı! Gördüğü görüntü karşısına şaştı kaldı, Gündem Haberleri.

Sivas'ta donmasın diye musluğu açık bıraktı! Gördüğü görüntü karşısına şaştı kaldı haberi
01 Şubat 2022 - 12:29
Sivas'ta donmasın diye musluğu açık bıraktı! Gördüğü görüntü karşısına şaştı kaldı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

SİVAS ’ta bir muhtar gece borular donmasın diye muhtarlığın suyunu açık bıraktı, sabahtan geldiğinde akıcı suyun bile donduğunu gördü.

Dondurucu soğukların yaşandığı Sivas ’ta bu sene hasretle beklenen kar da yağdı. Yağan karın gerisinde havalar daha da soğudu. Soğuk rekorlarının yaşandığı Sivas ’ta acayip görüntüler oluşmaya devam ediyor. Abdulvahapgazi Mahallesi muhtarı Gazi Düzarduç ’un yaşadığı acayip olay, havanın ne kadar soğuk olduğunu gözler önüne serdi.

Düzarduç, akşam muhtarlıktan çıkarken su borusunun donmaması için muhtarlık binasındaki musluğu açık bıraktı. Sabah geldiğinde ise akıcı suyun bile donduğunu fark etti. Lavabonun içerisindeki su ve musluktan akan su donmuştu. Musluk kullanılmaz ayla geldiği için sökerek musluğu başkalaşmak zorunda kaldı. Bu anları cep telefonu ile görüntüleyip sosyal medya hesaplarında paylaştı.



“Sivas soğuğu ile hoş”
Düzarduç, Sivas ’ın soğuğu ile hoş olduğunu belirterek, “Sivas ’ta her zaman soğuk vardı ama yıllardır özlemini çektiğimiz kar yoktu. Rabbim baht etti hoş bir kar yağdı. Yağan karın peşinde gündüz eksi 15 geceleri ise eksi 30 ’a varan soğuklar yaşanıyor. Geçtiğimiz gece, muhtarlığımızda soğuk olduğundan boruların donmaması için muslukları açık bırakıp gitmiştik. Sabahtan geldiğimizde lavabonun içerisinde biriken suyunda, musluktan akan suyunda donduğunu gördük. Boruların patlamaması, hasarın artmaması için buzu kırıp musluğu bozdurmak zorunda kaldık. Sivas soğuğu ile güzel” şeklinde konuştu.

Sivas'ta donmasın diye musluğu açık bıraktı! Gördüğü görüntü karşısına şaştı kaldı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum