Sus Payı iddiasıyla gözaltına alınan CHP 'li Küçükkaya Belediye Başkanı Cengiz Balkan hür kaldı haberi

Sus Payı iddiasıyla gözaltına alınan CHP ’li Küçükkaya Belediye Başkanı Cengiz Balkan hür kaldı, Gündem Haberleri.

Sus Payı iddiasıyla gözaltına alınan CHP 'li Küçükkaya Belediye Başkanı Cengiz Balkan hür kaldı haberi
06 Şubat 2022 - 10:25
Sus Payı iddiasıyla gözaltına alınan CHP ’li Küçükkaya Belediye Başkanı Cengiz Balkan hür kaldı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

ÇANAKKALE ’de, yasadışı para aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile Fen İşleri personeli M.Ö. adli denetim şartıyla hür bırakılırken, Fen İşleri Müdürü M.E.'nin ise esir yargılanmasına karar verildi.

Ayvacık ilçesine tabi Küçükkuyu beldesinde ikamet eden Kamuran T. isimli kişi, inşa ruhsatı çıkarmak için gittiği Küçükkuyu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde kendisinden 15 bin lira illegal para alındığını öne sürerek şikayetçi oldu.

Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığı kadar başlatılan soruşturma dahilinde Kamuran T.'nin 14 Temmuz 2021 tarihinde ifadesi alındı. Kamuran T., Fen İşleri Müdürü M.E. ’nin 15 bin TL ’yi yasadışı olarak kendisinden aldığını, bu işlemin Belediye Başkanı Cengiz Balkan ’ın bilgisi zarfında yapıldığını bahis etti.

İfade üzerine önceki akşam saat 17.00 sıralarında Küçükkuyu Belediyesi'ne dışarı giden İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Çaba (KOM) ekipleri, savcılığın talimatıyla Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Fen İşleri Müdürü M.E. ve Fen İşleri personeli M.Ö.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Illegal para aldığı öne sürülen Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan ve Fen İşleri personeli M.Ö çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Fen İşleri Müdürü M.E. ’nin ise tutsak yargılanmasına karar verildi.

Sus Payı iddiasıyla gözaltına alınan CHP ’li Küçükkaya Belediye Başkanı Cengiz Balkan hür kaldı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum