Taksi sürücüsü aracındaki bayan cinayetini anlattı: Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu haberi

Taksi sürücüsü aracındaki bayan cinayetini anlattı: Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu, Gündem Haberleri.

Taksi sürücüsü aracındaki bayan cinayetini anlattı: Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu haberi
28 Ocak 2022 - 15:49
Taksi sürücüsü aracındaki bayan cinayetini anlattı: Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

PENDİK'te Nermin Celep'in bıçaklandığı taksinin sürücüsü dehşeti anlattı. Sürücü, "Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu. Ardından kapıyı açıp kadını kurtarmaya çalıştım" dedi.

Pendik'te dün öğle saatlerinde Ramazan Su (40), izdivaç hazırlığı yaptığı Nermin Celep (44)'i taksinin içinde bıçaklayarak öldürdü. Olayın en yakın tanığı taksici Ömer Faruk Kuzubaşoğlu yaşananları anlattı.

Kuzubaşoğlu, "Ramazan Su isimli kişi bana Sahra sokağa gitmemi söyledi. Oraya gittik. Bayan araçtan inmek istemedi. Kadını orada darp etti. Oradan sesleri duyan bir komşuyla çifti ayrıldık. Ardından hanımefendinin kafasında bir şişkinlik oluşmuştu. Bana 'kafama buz koyar mısın' dedi. Ben de yerden aldığım kar parçasını başına koydum. Sonrasında Ramazan Su eve girip çıktı. Bir şey olmamış gibi araca bindiler" dedi.

"Kapıyı açıp kadını kurtarmaya çalıştım"
"100- 150 metre ilerledikten sonra kadını araç içerisinde bıçaklamıştı" diyen taksici, "Ben sesleri duyunca kadına tekrar vurduğunu sandım. Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu. Sonrasında kapıyı açıp kadını kurtarmaya çalıştım. Tartışıyorlardı. Araya girip saldırganı uzaklaştırmaya çalıştım lakin üstünlük etmedi. Fırsatı ilk bulduğumuz da hanımefendiyi taksiye binmesi için müdahale ettim o da zaten bindi. En yakın hastaneye yetiştirdim kendisini. Hastaneye yetiştirdiğim de bilinci de açıktı. Hastaneye vardığımız da arkadaki camı da açtım, nefes alsın, bilinci uygun kalsın diye. Aralıksız 'sakın olun iyisiniz' dedim. Hastanenin ambulans girişinde durdum. Kornaya bastım, hastane görevleri sedye getirdiler. Kendisine 'inebiliyor musun abla' dedim, o da 'inemiyorum' diye cevap verdi. Hastane görevleri yardımcı oldu. Sedye birlikte hastaneye girdi. Bende hastane polisin yanına beklerken bir saat sonradan kadının ölüm ettiği haberi geldi" diye konuştu.

"Ben bundan böyle taksicilik yapabileceğimi sanmıyorum" 
Kuzubaşoğlu, "Araca bindiklerinden itibaren gergin bir ortam yoktu. Jurnal hayattan şeyler konuştuk, otomobil içerisinde herhangi gibi bir sorun yoktu" dedi. Taksi sürücüsü, kadının karnından bıçaklandığını da semptom.

Yedi yıldır taksici olan Kuzubaşoğlu, "Büyük ihtimal taksicilik yapabileceğimi zannetmiyorum. Gerçekte fena bir şart. Psikolojim uygun yok" ifadelerini kullandı. 

Taksi sürücüsü aracındaki bayan cinayetini anlattı: Arkamı döndüğümde kadını bıçaklıyordu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum