Tekirdağ'da milyonlarca kaçak makaron ele geçirildi

Tekirdağ’da jandarma ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Düzenledikleri operasyon ile 5 farklı noktaya operasyon yapan jandarma, milyonlarca makaron ele geçirdi.

Tekirdağ'da milyonlarca kaçak makaron ele geçirildi
26 Kasım 2022 - 14:49
Tekirdağ’da milyonlarca kaçak makaron ele geçirildi, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Tekirdağ’da jandarma ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Düzenledikleri operasyon ile 5 farklı noktaya operasyon yapan jandarma, milyonlarca makaron ele geçirdi.
Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadelede kararlılıkla operasyonlarına devam ediyor. Bu çerçevede Çerkezköy ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 5 farklı noktaya yapılan baskında 1 milyonu aşkın filtreli sigara kağıdı (makaron), kilogramlarca tütün ve sigara imalatında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi. İlçeye bağlı Kızılpınar Mahallesi’nde bulunan 5 farklı noktaya operasyon düzenleyen ekipler, 1 milyon 110 bin dolu makaron, 50 kilogram tütün, tütün kurutma makinesi, 4 adet sigara sarma makinesi ve 1 adet av tüfeği ele geçirdi.
Jandarma ekiplerinin operasyonu ile gözaltına alınan E.B., H.K. ve B.G. isimli şahısların jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Detaylı bir şekilde, Tekirdağ’da milyonlarca kaçak makaron ele geçirildi başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum