Tekirdağ'da motosiklet bariyerlere çarptı 1 ölü 1 ağır yaralı

Tekirdağ'da motosiklet bariyerlere çarptı 1 ölü 1 ağır yaralı, TEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi'nde motosikletin bariyerlere çarptığı kazada genç bir kız hayatını kaybederken sürücü de ağır yaralandı.TEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi TEM Otoyolu.

Tekirdağ'da motosiklet bariyerlere çarptı 1 ölü 1 ağır yaralı
10 Ocak 2022 - 08:43
Tekirdağ'da motosiklet bariyerlere çarptı 1 ölü 1 ağır yaralı,

TEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi'nde motosikletin bariyerlere çarptığı kazada genç bir kız hayatını kaybederken sürücü de ağır yaralandı.

TEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi TEM Otoyolu İstanbul yönünden Ergene istikametine seyreden Gürkan P. (20) idaresindeki 16 NFS 24 plakalı motosiklet sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolu ikiye ayıran bariyerlere çarptı. Şoför ile motosiklette bulunan Esra Yüksel (19) bariyerlerin arkasına savruldu.

Esra Yüksel, olay uygun can verirken ağır yaralanan şoför Gürkan P. ise sıhhat ekiplerince yapılan ilk müdahalenin arkasından Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde çare altına alındı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı ile jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından genç kızın cansız bedeni de Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Tekirdağ'da motosiklet bariyerlere çarptı 1 ölü 1 ağır yaralı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum