THY kadın kabin memuru alacak Kullanım şartları açıklandı haberi

THY kadın kabin memuru alacak Kullanım şartları açıklandı, Gündem Haberleri.

THY kadın kabin memuru alacak Kullanım şartları açıklandı haberi
05 Şubat 2022 - 13:25
THY kadın kabin memuru alacak Kullanım şartları açıklandı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

THY, bin yeni kabin memuru istihdam edeceğini açıkladı. Başvuruya sadece kadın adaylar başvurabilecek.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yeni alımlar ile ilgili, "Bin yeni kabin memuru istihdamı için süreç başlatıyoruz. Türk Hava Yolları ailesi büyümeye, bayrağımızı daha kuvvetli dalgalandırmaya devam edecek.” dedi.

Halihazırda 12 binin üstünde kabin memuruyla operasyonlarını icra eden THY, bin yeni kabin memuru alacağını duyurdu. Türk Hava Yolları ’nın devlete ait insan kaynakları sitesi üzerinden açılan ilana 1 Ocak 1992 – 31 Aralık 2002 tarihleri aralarında doğmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bayan adaylar uygulama yapabilecek.

THY'den yapılan açıklamada yeni katılacak adaylara dünyanın dört bir yan benzersiz güzellikleri keşfetme, özel sağlık sigortası, kendilerine ve aile üyelerine kesilmiş gezi imkânı gibi ek ayrıcalıklar sunulacağı duyuruldu.

THY açıklamasında, https://careers.turkishairlines.com/kabin-ekibi adresinden şartlarla ilgili detaylı veri alınabileceğini açıklarken adayların güler yüzlü, irtibat becerisi yüksek, takım çalışmasına meyilli ve enerjik kişiler olmasının beklendiği belirtildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yeni alımlar ile ilgili; “Türk Hava Yolları olarak pandemide önceliğimiz hiçbir çalışma arkadaşımızdan kopmadan ailemizi koruyarak bu dönemi atlatmaktı. Arkadaşlarımızın çabası ve fedakarlığının da katkısıyla ortaya koyduğumuz başarılı performans ile bu hedefimizi gerçekleştirdik. Şimdiyse daha yükseğe uçmaya hazırlanıyoruz. Bizi hedeflerimize taşıyacak ve misafirlerimizi gökyüzünde Türk misafirperverliği ile karşılayacak bin yeni kabin memuru istihdamı için süreç başlatıyoruz. Türk Hava Yolları ailesi büyümeye, bayrağımızı daha kuvvetli dalgalandırmaya devam edecek.” dedi.

THY kadın kabin memuru alacak Kullanım şartları açıklandı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum