Türkiye ile Pakistan'ın güç birliği Yunanistan'ı korkuttu: Fazla geri kaldık haberi

Türkiye ile Pakistan'ın güç birliği Yunanistan'ı korkuttu: Fazla geri kaldık, Gündem Haberleri.

Türkiye ile Pakistan'ın güç birliği Yunanistan'ı korkuttu: Fazla geri kaldık haberi
01 Şubat 2022 - 00:27
Türkiye ile Pakistan'ın güç birliği Yunanistan'ı korkuttu: Fazla geri kaldık, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

TÜRKİYE ve Pakistan'ın uzaydaki iş birliği Yunanistan'da endişeyle karşılandı. Yunan medyası teknolojik açıdan Türkiye'den geri kalındığını itiraf ederek hükümeti geri kalmakla suçladı.

TÜRK Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) ile Pakistan Uzay ve Üstteki Araştırma Komisyonu (SUPARCO) geçen hafta elektrikli haberleşme uyduları ve diğer uzay projelerine yönelik müşterek araştırmalar yürütmek üzere meslek birliği anlaşması imzalamıştı.

Yunanistan'da yayınlama yapan DefencePoint haber sitesinde bugüne kadar dostluk ilişkilerinin ötesinde savunmada ciddi işbirlikleri sergileyen Türkiye ve Pakistan'ın uydu ve uzay alanındaki baskı birliğinin Türkiye'ye aleyhinde olan rakipleri için kayda değer bir mesaj barındırdığını yazdı.

Haberde hem Yunan hükümetinin teknolojik gelişmeler konusunda geri olduğu, Yunan Ulusal Savunma Genelkurmay Başkanlığında (GEETHA) uzay biriminin kurulması gerektiği ifade edildi.

Türkiye ile Pakistan'ın güç birliği Yunanistan'ı korkuttu: Fazla geri kaldık, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum