ÜNLÜ KOREOGRAF FERHAN ARAL MİLANO 'DA DEFİLE YÖNETTİ haberi

ÜNLÜ KOREOGRAF FERHAN ARAL MİLANO ’DA DEFİLE YÖNETTİ, Magazin Haberleri.

ÜNLÜ KOREOGRAF FERHAN ARAL MİLANO 'DA DEFİLE YÖNETTİ haberi
17 Mart 2022 - 12:43
ÜNLÜ KOREOGRAF FERHAN ARAL MİLANO ’DA DEFİLE YÖNETTİ, Magazin Haberleri. İşte o detaylar;

14 Mart Pazartesi akşamı davetlilerle buluşan ve 53 parcadan olusan koleksiyon Milanolu moda severler kadar fazla beğenildi. Milano Sosyetesinin de hazir bulundugu defilenin finalinde selama cikan dunyaca unlu tasarimci Vlasta dakikalarca alkışlandı.

 

Show ’u idare etmek üzere Milano ’ya giden Koreograf Ferhan Aral, Vlasta için “Dünyaca ünlü fazla manâlı bir tasarımcı, defilesini yönetmekten büyük iftihar duydum” dedi.

 

 

Davetliler arasında bulunan Paris Fashion Week yöneticilerinin ünlü koreograf ile özel bir uzlaşma yapacakları yönünde duyumlar var. 

 

Yurda döner dönmez, şimdiye değin yapılmış en ayrıntılı ve en fazla ses getirecek olan “Model of Turkey Modellik Yarışması” sahibi Starlife Medya Yonetim Kurulu Başkanı Serdal Kara ile buluşan Ferhan Aral, "Hazırlıklara başladık, çabucak sonuca gideceğiz" dedi.

 

 

 

ÜNLÜ KOREOGRAF FERHAN ARAL MİLANO ’DA DEFİLE YÖNETTİ, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum