Üreticiler fabrikaların ürünleri düşük fiyattan almasına tepkili: ''Biz üretmezsek fabrikalar teneke olur'' haberi

Üreticiler fabrikaların ürünleri düşük fiyattan almasına tepkili: ''Biz üretmezsek fabrikalar teneke olur'', Gündem Haberleri.

Üreticiler fabrikaların ürünleri düşük fiyattan almasına tepkili: ''Biz üretmezsek fabrikalar teneke olur'' haberi
18 Şubat 2022 - 16:50
Üreticiler fabrikaların ürünleri düşük fiyattan almasına tepkili: ''Biz üretmezsek fabrikalar teneke olur'', Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Haber: Yalçın Semir Çay

Vatan Partisi yurt genelinde örgütlenme atılımı kampanyasını büyütüyor. Vatan Partisi Adana heyeti Gümürdülü Köyü ’nü ziyaret etti.

Köylüler, hayvancılık ve tarımla uğraşıyor. bu nedenle kırsal semt unvanı olmak istediklerini belirtti.

Bölgede yaygın olarak buğday ve günebakan ekimi yapılıyor oysa artan girdi maliyetleri yüzünden imalatçı buğday ekimini azalttı.

Hasat zamanı yağ üretim fabrikalarının ayçiçeğini düşük fiyattan alması tepki çekiyor.

Üretici kendisini koruyan bir birliğin olmayışından da muzdarip.

Köylülerin sorunlarını dinleyen Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Suseven, üreticiye her alanda yardım verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Üreticinin büyük fedakarlık yaptığını söyleyen Suseven, fabrikalara seslendi.

Ceyhan ziyaretinin gerisinde İmamoğlu ilçesine geçen Vatan Partisi heyeti, Ziraat Odası Başkanı Ali Yıldırım ile görüştü. Bölgedeki sorunlar hakkında veri aldı.

Bir günde 3 ilçeye ziyaretlerde yer alan Vatan Partisi heyetinin son durağı Kozan ilçesiydi. Kozan İl binasında üyelerle buluşan heyet, önümüzdeki dönem planlaması yaptı.




 

Üreticiler fabrikaların ürünleri düşük fiyattan almasına tepkili: ''Biz üretmezsek fabrikalar teneke olur'', başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum