'Uyanış Gençlik' tenis turnuvası başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği ’Uyanış Gençlik Tenis Turnuvası’ başladı.

'Uyanış Gençlik' tenis turnuvası başladı
21 Ocak 2023 - 15:56
’Uyanış Gençlik’ tenis turnuvası başladı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği ’Uyanış Gençlik Tenis Turnuvası’ başladı.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığınca ’Uyanış Gençlik’ mottosuyla yapılan turnuvada gençler ve çocuklar yeteneklerini sergiledi. Kayapınar ilçesinde yer alan 75 Kapalı Kortlarda ilk müsabakalarda sahaya çıkan öğrenciler, kazanabilmek için ter döktü.
Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı turnuvada, aileler de çocuklarını yalnız bırakmayarak saha kenarında sporcuları alkışlarla destekledi. Sporcular, turnuvada “8-10”, “10-12”, “12-14” ve “14-18” yaşları olmak üzere 4 kategoride mücadele etti. Yaklaşık 10 gün sürecek olan turnuvada dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler verilecek.
’Uyanış Gençlik’ tenis turnuvası başladı
’Uyanış Gençlik’ tenis turnuvası başladı

Detaylı bir şekilde, ’Uyanış Gençlik’ tenis turnuvası başladı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum