Van'da koca dehşeti! Eşini ve yan birey öldürdü ifadeleri kan dondurdu haberi

Van'da koca dehşeti! Eşini ve yan birey öldürdü ifadeleri kan dondurdu, Gündem Haberleri.

Van'da koca dehşeti! Eşini ve yan birey öldürdü ifadeleri kan dondurdu haberi
31 Ocak 2022 - 16:23
Van'da koca dehşeti! Eşini ve yan birey öldürdü ifadeleri kan dondurdu, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

 VAN'ın merkez İpekyolu ilçesinde cadde ortasında eşini ve yan adamı silahla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan koca Mehmet Veysi Şengüler tutuklandı.

Durum, 29 Ocak 2022 Cumartesi saat 15.30 sıralarında İpekyolu ilçesindeki Defterdarlık Caddesi'nde meydana geldi. Araçta bir kişinin kulağı kesilmiş ve silahla vurulduğu ihbarıyla durum yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edilirken, yapılan incelemede araçtaki cansız bedenin Veysel Coşkun'a ait olduğu belirlendi. Keza aracın yaklaşık 30 metre uzağında Zeynep Şengüler ise yaralı olarak bulundu.

Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı var bayan yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durum yerinde emniyet önlemi bölge polis ekipleri cinayet şüphelisi olan Zeynep Şengüler'in eşi Mehmet Veysi Şengüler'i durum yerine yakın yerde ruhsatsız silahıyla yakalayarak gözaltına aldı.
Gözaltına alınan Mehmet Veysi Şengüler, çıkarıldığı Van Nöbetçi Sulh Canice Hakimliği'nce tutuklandı.

“Öldürdükten daha sonra kulağını kestim”
Eşini sokak ortasında öldüren ve hoca olduğu öğrenilen Mehmet Veysi Şengüler'in ise emniyetteki ifadesine ulaşıldı. Eşi kadar aldatıldığını düşündüğü için plan yapıp saldırıyı gerçekleştirdiğini söyleyen Mehmet Veysi Şengüler, uzunca bir süredir öldürme planı yaptığını aktardı.

Şengüler, “Ruhsatsız tabanca aldım. Eşimin namına sahte sosyal ağ hesabı oluşturdum, ardından da adamı takip ettim. Veysel Coşkun'u öldürdükten sonra da kulağını kestim” dedi.

öte yandan, Adli Tıp Kurumu Van Şube Müdürlüğündeki otopsi işlemleri tamamlanan Veysel Coşkun'un cenazesi Tuşba ilçesinde, Zeynep Şengüler'in cenazesi ise memleketi Bitlis'in Hizan ilçesinde toprağa verildi.

Van'da koca dehşeti! Eşini ve yan birey öldürdü ifadeleri kan dondurdu, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum