Vincenzo Montella: "Futbolcularıma teşekkür ediyorum"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gersonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bize bu galibiyeti verdikleri için oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Vincenzo Montella: "Futbolcularıma teşekkür ediyorum"
07 Ağustos 2022 - 22:42
Vincenzo Montella: “Futbolcularıma teşekkür ediyorum”, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gersonspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bize bu galibiyeti verdikleri için oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Giresunspor'un konuk olduğu Adana Demirspor maçı 3-2 kazandı. Mücadelenin ardından teknik direktör Vincenzo Montella değerlendirmelerde bulundu. "Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü çok büyük bir kalabalığın içinde geldiler. Oyuncularıma da teşekkür etmek istiyorum. Bize böyle bir zafer kazandırdıkları için. Hala ligin zirvesindeyiz. Yani çok fazla taraftar var. Geliştirmemiz gereken farklı noktalar var. Sahada görmek istediğimiz detaylar. Özellikle top yönetimi konusunda biraz daha ileri gidebilirdik. Topa daha iyi sahip olabilirdik. Daha fazla kaleciyi konuşturabilirdik. , özellikle ikinci yarıda artan mesafelerle, ancak verilen ligin zirvesinde olduğumuz için bunu geliştirmek için çok zamanımız var. Bu yüzden bunun üzerinde çok çalışacağız."
Vincenzo Montella: “Futbolcularıma teşekkür ediyorum”

Detaylı bir şekilde, Vincenzo Montella: “Futbolcularıma teşekkür ediyorum” başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum