Yargı Bakanı Bekir Bozdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşın hakaret taşıyan paylaşımlara tepki haberi

Yargı Bakanı Bekir Bozdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşın hakaret taşıyan paylaşımlara tepki, Gündem Haberleri.

Yargı Bakanı Bekir Bozdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşın hakaret taşıyan paylaşımlara tepki haberi
06 Şubat 2022 - 14:36
Yargı Bakanı Bekir Bozdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşın hakaret taşıyan paylaşımlara tepki, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Yargı Bakanı Bekir Bozdağ, "Sosyal Ağ üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve minimum insani vasıflardan mahrum, haddini ve kendini bilmezlerdir." ifadesini kullandı.

Hak Bakanı Bekir Bozdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ahlaksız paylaşımlara tepki geldi. Bozdağ, sosyal ağ hesabından yaptığı açıklamada, uygarlık değerlerinden ve en az insani vasıflardan birinin de hastayı ziyaret ve hastaya dua olduğunu anımsatarak, şunları kaydetti:

"Sosyal Medya üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımıza beddua ve hakaret edenler, medeniyet değerlerimizden ve en az insani vasıflardan mahrum, haddini ve kendini bilmezlerdir. Uygarlık değerlerimizden ve minimum insani vasıflardan yoksun bu haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum.

Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler daima kaybetti, tekrar kaybedecektir. Nice zorluğu, kumpası ve tuzağı Allah'ın yardımı, milletimizin duası ve desteği ile aşan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi, bu imtihanı da milletimizin duası, tedavi, Allah'ın yardımı ve şifa ihsanıyla geçecektir."

Yargı Bakanı Bekir Bozdağ'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşın hakaret taşıyan paylaşımlara tepki, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum