Yargı Bakanı Gül'den Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Sedef Kabaş'a tepki: Yargı ettiği karşılığı... haberi

Yargı Bakanı Gül'den Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Sedef Kabaş'a tepki: Yargı ettiği karşılığı..., Gündem Haberleri.

Yargı Bakanı Gül'den Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Sedef Kabaş'a tepki: Yargı ettiği karşılığı... haberi
22 Ocak 2022 - 14:16
Yargı Bakanı Gül'den Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Sedef Kabaş'a tepki: Yargı ettiği karşılığı..., Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşın ağır hakaretler eden ve bu sabahtan gözaltına alınan Sedef Kabaş için Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den yorumlama geldi.

GAZETECİ Sedef Kabaş, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’a karşın sözleri sebebiyle gözaltına alındı.

Konuya ilişkin izah etme yapan Yargı Bakanı Abdülhamit Gül yaptığı açıklamada "Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef bölge, edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde yargı ettiği karşılığı bulacaktır." dedi.

Sedef Kabaş TELE 1 ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ı maksat alarak, "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ağıl olur" demiş bu sözleri büyük tepki görmüştü.

Yargı Bakanı Gül'den Cumhurbaşkanı'na hakaret eden Sedef Kabaş'a tepki: Yargı ettiği karşılığı..., başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum