Yeliz'den Işın Karaca'ya sert sözler

Işın Karaca, Gülşen ve Aleyna Tilki ’nin sahne kıyafetleri eleştirirken 10 yaşındaki kızının etkilendiğini söyledi.

Yeliz'den Işın Karaca'ya sert sözler
29 Nisan 2022 - 16:13

Işın Karaca, Gülşen ve Aleyna Tilki ’nin sahne kıyafetleri eleştirirken 10 yaşındaki kızının etkilendiğini söyledi. Karaca ’nın “Çocuklarımız var. Böyle kıyafetler mide bulandırıyor” sözleri ise meslektaşı Yeliz ’i sinirlendirdi.

“KADIN ETİ BU DEĞIN UCUZ MU?”

Önceki gün Arnavutköy ’de görüntülenen Işın Karaca, meşhur isimlerin sahne kıyafetleriyle ilgili “Çocuklarımız var. Böyle kıyafetler mide bulandırıyor. Ben Sezen Aksu ve Ajda Pekkan ’ın öğrencisiyim. Onlardan böyle şeyler görmedik. Örf ve adetlerimizin bilincinde olmamız lüzumlu. O nedenle sahne kıyafetlerinde ayarı iyi tutturmak gerekiyor. Bayan eti bu kadar ucuz mu ya? Bence değil! Ülkemizde kendi torununa cinsel istismarda bulunan insanları görüyoruz. Bu konularda elimiz ve kolumuz emrindeki maalesef” dedi.

“EN ILK OLARAK KENDİ GİYERDİ”

Işın Karaca ’nın bu sözleri kısa sürede tepki çekerken şarkıcı Yeliz de sessiz kalamadı.

Twitter hesabından Işın Karaca ’ya seslenen Yeliz, “Her zamanki laf, kadının en büyük düşmanı kadın… Eminim vücudu su gibi olsaydı, en ilk kez kendi giyerdi. Bu ne saygısızca, hadsizce bir söylem. Yazıklar olsun sana. Bu nasıl haddini aşan bir söz. Sabahleyin sabahtan kan beynime çıktı. Et kasapta olur Işın Bayan” ifadesini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum