Zeytin toplarken kaybolan kadın jandarma dronu ile bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde annesiyle birlikte zeytin toplarken gözden kaybolan 35 yaşındaki Hacer Avcı, jandarma ekiplerinin dron ile yaptıkları keşifle kaybolduğu yerden yaklaşık 2 kilometre mesafede bir zeytin ağacının altında uyurken bulundu. Avcı, ekipler tarafından ailesine teslim edildi.

Zeytin toplarken kaybolan kadın jandarma dronu ile bulundu
24 Kasım 2022 - 10:59
Zeytin toplarken kaybolan kadın jandarma dronu ile bulundu, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Antalya’nın Manavgat ilçesinde annesiyle birlikte zeytin toplarken gözden kaybolan 35 yaşındaki Hacer Avcı, jandarma ekiplerinin dron ile yaptıkları keşifle kaybolduğu yerden yaklaşık 2 kilometre mesafede bir zeytin ağacının altında uyurken bulundu. Avcı, ekipler tarafından ailesine teslim edildi.
Yukarı Işıklar Mahallesinde ikamet eden Fatma Avcı’nın karakola gelerek, Yukarı Işıklar Mahallesinde bahçede kızıyla birlikte zeytin topladıkları sırada kızı Hacer Avcı’nın gözden kaybolduğunu ve kendisini bulamadığını belirtmesi üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakol Komutanlığı Motosikletli Asayiş Timi ve Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen arama çalışmalarında dron ile yapılan keşif sonucu, Hacer Avcı kaybolduğu yerden yaklaşık 2 kilometre mesafede zeytin ağaçlarının altında uyurken bulundu.
Kaybolduğu süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşamadığını belirten Hacer Avcı, jandarma ekipleri tarafından ailesine teslim edildi.

Detaylı bir şekilde, Zeytin toplarken kaybolan kadın jandarma dronu ile bulundu başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum