Zeytinburnu'nda insanlar ekmek büfesine hücum: Fırıncılar aç mı kalacak? haberi

Zeytinburnu'nda insanlar ekmek büfesine hücum: Fırıncılar aç mı kalacak?, Gündem Haberleri.

Zeytinburnu'nda insanlar ekmek büfesine hücum: Fırıncılar aç mı kalacak? haberi
22 Ocak 2022 - 15:18
Zeytinburnu'nda insanlar ekmek büfesine hücum: Fırıncılar aç mı kalacak?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

ZEYTİNBURNU'nda Irk Ekmek büfesine C.S., isimli birey taşla saldırarak, camı kırdı. Büfeyi işleten kişinin şikayetiyle gözaltına alınan saldırganın, "Fırıncılar aç mı kalacak?' onlar evlerine ekmek götürmeyecek mi?" dediği bahis edildi. 

Olay dün saat 11.30 sıralarında Telsiz Mahallesi 314 Sokak'ta yer alan İBB'ye emrindeki Halk Ekmek Büfesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, C.S., ismindeki bir kişi büfenin yanında gelerek taşla büfeye saldırdı. Büfenin camı kırıldı. Saldırganın,  'Fırıncılar aç mı kalacak?' onlar evlerine ekmek götürmeyecek mi?, Burayı kapatmazsanız burayı gece gelip ateşe vereceğim' dediği öne sürüldü. Büfe işletmecisinin şikayeti üstüne C.S., gözaltına alındı. 

Burayı ateşe vereceğim dedi
Büfe işletmecisi Erdoğan Metin, "Dün sabahleyin saat 11.30 sıralarında burada ekmek satıyordum. Bir sırça sesi duydum. Kaza oldu sandım. Biri bağırıyordu. Düşen parçaları kiremit parçalarını her yerde atıyordu. 'Kapatacaksınız buraları, kapatın' dedi. Niçin böyle bir şey söylediğini sorduğumda,  'Fırıncılar aç mı kalacak? Onlar evlerine ekmek götürmeyecek mi? Burayı kapatmazsanız gece gelip ateşe vereceğim' gibi tehditkar konuştu. Çekti, gitti. Karakola gidip ifademizi verdik. Tespit ettiler sonra ne oldu bilmiyoruz. Tanımıyoruz ilk defa gördüğümüz biri." dedi. 

Görgü tanığı Arife Taş, "Bir fırıncının gelip camı kırdığını söylüyorlar. Ekmek satamadıklarını, insanların halk ekmeğin önüne geldiği için saldırdı. Taşla saldırmış deniliyor." ifadesini kullandı. 

Zeytinburnu'nda insanlar ekmek büfesine hücum: Fırıncılar aç mı kalacak?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum