30 liralık saklama kabı ve yağdanlıkta milyarlık uyuşturucu taşıdılar

Sakarya’da son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 106 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise saklama kabı ve yağdanlıktan çıkan uyuşturucular dikkat çekti.

30 liralık saklama kabı ve yağdanlıkta milyarlık uyuşturucu taşıdılar
17 Ekim 2022 - 12:57
30 liralık saklama kabı ve yağdanlıkta milyarlık uyuşturucu taşıdılar, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Sakarya’da son bir haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 106 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise saklama kabı ve yağdanlıktan çıkan uyuşturucular dikkat çekti.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 10-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 106 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 935 gram esrar, 884 gram metamfetamin, 132 gram skunk, 120 gram sentetik uyuşturucu, 82 adet uyuşturucu hap, 0.66 gram eroin, 5 adet hassas terazi, 31 ruhsatsız tabanca ve 7 ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Yapılan aramalarda saklama kabı ve yağdanlıktan çıkan uyuşturucular dikkat çekti.

Detaylı bir şekilde, 30 liralık saklama kabı ve yağdanlıkta milyarlık uyuşturucu taşıdılar başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum