Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızından üzücü haber

Akşam Gazetesi'nin haberine kadar dünyaca ünlü çift Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında süren çekişmeli velayet davasının en fazla kızları Shiloh'u etkilediği öne sürüldü. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocukları bulunan Brad Pitt ve Angelina Jolie,.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in kızından üzücü haber
05 Nisan 2022 - 10:11

Akşam Gazetesi'nin haberine kadar dünyaca ünlü çift Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında süren çekişmeli velayet davasının en fazla kızları Shiloh'u etkilediği öne sürüldü.

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocukları bulunan Brad Pitt ve Angelina Jolie, velayet davası nedeniyle karşı karşıyalar.

OK! adlı derginin iddiasına tarafından; genç kız, anne ve babasının dostça yolları tercih etmemesine karşısında oldukça üzgün.

Yine dergide yer alan güya; demin 15 yaşında olan Shiloh'un tek isteği annesi Jolie ile babasının artık bu süreci dostane bir biçimde sonuçlandırmaları.

Dergiye konuşan bir kaynağın iddiasına tarafından, Shiloh'nun en çok istediği şeylerden biri de anne ve babasının "içten gelerek" birbirlerini bağışlamaları.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum