Başkan Kaya'dan ihtiyaç listesi çağrısı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, toplanan yardımların bölgeye ulaştırıldığını ifade ederek, depremzedelere ulaştırılması gereken ihtiyaç listesi ile ilgili çağrıda bulundu.

Başkan Kaya'dan ihtiyaç listesi çağrısı
11 Şubat 2023 - 10:49
Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, toplanan yardımların bölgeye ulaştırıldığını ifade ederek, depremzedelere ulaştırılması gereken ihtiyaç listesi ile ilgili çağrıda bulundu.
Başkan Kaya sosyal medya aracılığıyla yaptığı çağrıda, “Adıyaman başta olmak üzere deprem bölgesine gönderdiğimiz yardım malzemelerinin depremzede kardeşlerimizi ulaştığına dair güzel haberler bölgeden gelmeye devam ediyor. Az çok demeden elindeki imkanlar ile yardım kampanyamıza destek olan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
Bu vesileyle yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlarımıza önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen deprem bölgesi ihtiyaç listesinde yer alan (giyim eşyalarının kullanılmamış olması çok önemli) malzemeleri getirmenizi rica ediyoruz” dedi.
Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı
Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı

Detaylı bir şekilde, Başkan Kaya’dan ihtiyaç listesi çağrısı başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum