Batman'da saldırıya uğrayan bekçi şehit oldu 1 polis de yaralandı

Batman'da saldırıya uğrayan bekçi şehit oldu 1 polis de yaralandı, BATMAN'da hırsızlık suçundan aranan şüphelinin peşine düşen ekibe ateş açılması sonucu yaralanan bekçi Abdürrezzak Kanat, tedavi gördüğü hastane şehit oldu.

Batman'da saldırıya uğrayan bekçi şehit oldu 1 polis de yaralandı
01 Ocak 2022 - 02:32
Batman'da saldırıya uğrayan bekçi şehit oldu 1 polis de yaralandı,

BATMAN'da hırsızlık suçundan aranan şüphelinin peşine düşen ekibe ateş açılması sonucu yaralanan bekçi Abdürrezzak Kanat, tedavi gördüğü hastane şehit oldu. Bir polis memuru da yaralandı.

BATMAN İluh Mahallesi'nde hırsızlık suçundan aranan firariyi tutmak isteyen güvenlik güçlerine tabancayla ateş açıldı. Emniyet güçlerinin karşılık vermesi üstüne çıkan çatışmada bir polis ile bir bekçi yaralandı.

Ekiplere ateş açtığı saptama edilen hırsızlık firarisinin kardeşi yaralı var ele geçirildi. Kaçmaya çalışan hırsızlık firarisi ise polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan bekçi Abdürrezzak Kanat şehit oldu.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Güvenlik Müdürlüğüne emrindeki İluh Şehit Özkan Kocaer Karakol ekiplerinin, hırsızlık olayı şüphelilerini yakalamaya çalışırken kesin olmayan H.A. ve kardeşi M.A.'nın silahlı saldırısına uğradıkları belirtildi.

Açıklamada, "Çıkan çatışmada çarşı ve semt bekçisi Abdürrezzak Kanat şehit olmuştur. Bir polis memurumuz yaralı var, saldırıyı gerçekleştiren kesin olmayan şahıslar yaralı olarak ele geçirilmiştir. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Batman'da saldırıya uğrayan bekçi şehit oldu 1 polis de yaralandı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum