Burak Özçivit'in Kenan Sofuoğlu hayali

Takvim Gazetesi'nin haberine tarafından eşi Fahriye Evcen'in bir faaliyet nedeniyle Katar'da olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Burak Özçivit, oğluyla kendisinin ilgilendiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Karan için yaptıkları Formula 1 konseptli yaş günü partisi hakkında da konu.

Burak Özçivit'in Kenan Sofuoğlu hayali
13 Mayıs 2022 - 16:54

Takvim Gazetesi'nin haberine tarafından eşi Fahriye Evcen'in bir faaliyet nedeniyle Katar'da olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Burak Özçivit, oğluyla kendisinin ilgilendiğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Karan için yaptıkları Formula 1 konseptli yaş günü partisi hakkında da konuşan Burak Özçivit, "Oğlum, arabalara çok ilgili. Sanırım bu şart genetik" diyerek kendisinin otomobil tutkusuna gönderme yaptı.

Üç yaşındaki oğlunun da kendisi gibi motosikletteki gururumuz Kenan Sofuoğlu'na hayran olduğunu dile getiren Burak Özçivit, "En kısa zamanda oğlumu Sofuoğlu'yla bir araya getirip pistte onu izlemesini istiyorum" dedi.

Meşhur oyuncu, muhabirlerin ''Fahriye Bayan endişelenmez mi?'' sorusuna ise "Öğrenecek canım. Görerek ve deneyerek öğrenecek" diye yanıt verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum