Can Yaman'ın büyük serveti ve aşk hayatı dillerden düşmüyor

Yıllık Gazetesi'nin haberine tarafından Roma'daki çocuk hastaneleri için yaptığı bağışlarla ülkede 'kahraman' bildiri edilen yakışıklı oyuncu, kendi adını içeren parfümüyle de satış rekorları kırdı. İtalya'daki projeleri ve reklam anlaşmaları karşılığında hatırı s.

Can Yaman'ın büyük serveti ve aşk hayatı dillerden düşmüyor
29 Nisan 2022 - 18:15

Yıllık Gazetesi'nin haberine tarafından Roma'daki çocuk hastaneleri için yaptığı bağışlarla ülkede 'kahraman' bildiri edilen yakışıklı oyuncu, kendi adını içeren parfümüyle de satış rekorları kırdı.

İtalya'daki projeleri ve reklam anlaşmaları karşılığında hatırı sayılır bir kazanç elde eden Can Yaman'ın serveti de ortaya çıktı. İtalyan basını, meşhur oyuncunun şu anda bütün 10 milyon dolarlık bir servetinin olduğunu yazdı.

GÜZELLERİN CAN'I

Böylece daha önce avukatlık yapan 32 yaşındaki yıldızın, kazancını akıllıca kullanıp hemen hemen 150 milyon TL'lik bir gelire ulaştığı ortaya çıktı.

bu vesileyle İtalyan basını, güzel spiker Diletta Leotto ile evliliğinin kıyısından dönen Can Yaman'ın ayrılığın peşinde iki esmer güzelle kısa süreli aşklar yaşadığını iddia etti.

Güzellerden biri İsrail eski güzeli Moran Atias; diğeri ise 25 yaşındaki İtalyan top model Maria Giovanna Adamo'ydu...

İsrail asıllı Amerikalı oyuncu ve model olan Moran Atias, Yaman'dan 11 yaş büyük yani 41 yaşında.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum