CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan gözaltına alındı haberi

CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan gözaltına alındı, Gündem Haberleri.

CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan gözaltına alındı haberi
05 Şubat 2022 - 09:20
CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan gözaltına alındı, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Ayvacık ilçesine ast Küçükkuyu beldesi Belediye Başkanı Cengiz Balkan ile belediyede çalışan 2 görevli, haklarında yürütülen bir soruşturma dahilinde gözaltına alındı.

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma zarfında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Çaba Şubesi ekipleri belediye binasına geldi.

Başkan ve 2 çalışan gözaltına alındı
"İrtikap" suçunu işledikleri bahis edilen Belediye Başkanı Balkan ile Fen İşleri Müdür Vekili Musa Ö. ve memur Metin E, gözaltına alınarak İlçe Güvenlik Müdürlüğüne götürüldü.

İşlemleri devam ediyor
Soruşturmanın, Küçükkuyu'da yaşamış Kamuran T'nin geçen sene temmuz ayında alınan ifadesinde, inşa ruhsatı çıkartma işlemi sırasında Balkan'ın bilgisi zarfında Metin E'nin kendisinden kanunsuz olarak 15 bin lira aldığını bu işlemin Belediye Başkanı Cengiz Balkan'ın bilgisi dahilinde yapıldığını söylemesi üstüne başlatıldığı öğrenildi.

Cengiz Balkan ile öteki 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

CHP'li Belediye Başkanı Cengiz Balkan gözaltına alındı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum