Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan röportaj sonrası flaş açıklama: Türkiye olarak kabul etmiyoruz! haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan röportaj sonrası flaş açıklama: Türkiye olarak kabul etmiyoruz!, Gündem Haberleri.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan röportaj sonrası flaş açıklama: Türkiye olarak kabul etmiyoruz! haberi
21 Ocak 2022 - 17:04
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan röportaj sonrası flaş açıklama: Türkiye olarak kabul etmiyoruz!, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ve ABD arasında bugün gerçekleşen gerilimli röportaj hakkında sorulara yanıt verdi. Arabuluculuk teklifini tekrarlayan Erdoğan, " Burada bir huzursuzluğun doğmasını Türkiye olarak kabul etmiyoruz. " dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ve ABD arasındaki Ukrayna gerilimi için gerçekleşen kritik röportaj sonrası değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Rusya ile Ukrayna aralarında bölgede hudut ihlalinden tutunuz işgale karşın gelişmenin veya savaş çıkması bölgenin huzuru için fazla ciddi bir ihlal doğurur. Bölgeyi rahatsız edeceği gibi durum apaçık burada bir huzursuzluğun doğmasını Türkiye olarak kabul etmiyoruz.

Türkiye'nin Rusya ile ilişkileri var. Siyasi bazda askeri bazda Rusya Türkiye ilişkileri devam ediyor. Ukrayna ile benzer şekilde siyasi askeri şekilde ilişkilerimiz gayet iyi. Bu olumlu gelişmeleri Rusya Ukrayna arasında olumsuzluğa dönüşmesini kabullenemiyoruz. Rusya ve Ukrayna aralarında bir barışın olmasına biz arabulucu olabiliriz.

Üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu Zelensky ve Putin'e açıklama etmiştim. Önümde bir Ukrayna ziyareti var. Sayın Putin ile lakin telefon lakin Moskova ziyareti ile görüşebiliriz. Biz bölgede barışın dominant olmasını istiyoruz. Bunun için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.

Omicron olgu artışı
Omicron olumlu istikamete geçiş seri oluyor. Vaka sayısı artsa da hastanelerde can sıkıntısı yok durum olumlu. Hastanelerde doluluk oranı böylece anlatıldığı gibi değil, endişemiz yok. Her geçen gün bence daha iyiye gidiyoruz. Vatandaşlarımızın özenli olmasında üstünlük var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan röportaj sonrası flaş açıklama: Türkiye olarak kabul etmiyoruz!, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum