Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden kazasında yaralanan maden işçileri ve aileleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’a getirilerek, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan maden işçilerini ziyaret edip, aileleri ne ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden kazasında yaralanan maden işçileri ve aileleriyle görüştü
16 Ekim 2022 - 22:32
Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden kazasında yaralanan maden işçileri ve aileleriyle görüştü, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’a getirilerek, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi altına alınan maden işçilerini ziyaret edip, aileleri ne ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.
Bartın Amasra Taşköprü İşletme Müessesine ait maden ocağında Cuma günü saat 18.15 sırlarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana gelmişti. Patlamada yaralananlardan 6 kişi Sağlık Bakanlığına ait 2 ambulans uçakla tedavileri yapılmak üzere Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaralıları ziyaret etti. Erdoğan Erdoğan, yaralı madencilerin sağlık durumu hakkında yetkililerden ve doktorlardan bilgi alarak, ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Durumu ağır olan 5 işçi hakkında bilgi alırken, şuuru açık olan bir kişiyi de odasında ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretine ilişkin görüntüleri sosyal medya adresinden yayınladı.
Detaylı bir şekilde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, maden kazasında yaralanan maden işçileri ve aileleriyle görüştü başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum