Devir Aralıklı aslen nereli yaşı kaç O Ses Türkiye Beyaz'ın takımında Ihtilal kimdir? haberi

Devir Aralıklı aslen nereli yaşı kaç O Ses Türkiye Beyaz'ın takımında Ihtilal kimdir?, Gündem Haberleri.

Devir Aralıklı aslen nereli yaşı kaç O Ses Türkiye Beyaz'ın takımında Ihtilal kimdir? haberi
21 Ocak 2022 - 20:07
Devir Aralıklı aslen nereli yaşı kaç O Ses Türkiye Beyaz'ın takımında Ihtilal kimdir?, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

O Ses Türkiye 2022 finali bu akşam TV 8 ekranlarında canlı heyecanı ile yaşanacak. Beyaz'ın takımında olan ve adını finale yazdıran isimlerden biri de Devrim Seyrek oldu. Peki O Ses Türkiye Ihtilal Aralıklı kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Köklü Değişiklik Aralıklı instagram hesabı nedir?

O Ses Türkiye 2022 büyük finali bu akşam canlı yayınla ekrana gelecek. Finalistler canlı yayında performanslarını sergileyecek ve keza jürinin keza de seyircinin oylarını galip gelmek için kıyasıya yarışacak. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye şarkı yarışmasında final gününde sahneye çıkacak isimlerden biri de Beyaz'ın takımından Ihtilal Aralıklı oldu. Peki Ihtilal Seyrek kimdir, aslen nereli? 

Köklü Değişiklik Aralıklı kimdir: Devrim Seyrek, O Ses Türkiye 2021 yarışmasında sesi ile milyonları büyüledi. Yarışan Beyazıt Öztürk'ün takımında finale değin ilerlemeyi başardı. İzmir'den yarışmaya katılan Aralıklı, akşamları sahneye çıktığını da belirtmiştir. 

O Ses Türkiye 2021 ’de yarışmacı Köklü Değişiklik Aralıklı, 30 yaşında. Yarışmaya İzmir ’den katıldı. Güzelbahçe Belediyesi ’nde çalışan Ihtilal Seyrek, akşamları da sahne aldığını açıklama etmiştir.

Kerkük zindanı adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı, kendisi için dönen jüri üyelerinden tercihi Beyazıt Öztürk oldu. Finale ismini yazdırdı.

Beyazıt Öztürk'ün takımı:

Devir Aralıklı, 

Mert Yenihayat, 

Şevval Ekiz.

Ebru Gündeş'in takımı:

Mustafa Açıkgöz, 

Wafa, 

Hayat Hancılar.

Murat Boz'un takımı:

Hakkı İlek, 

Anastasıa Budakya.

Oğuzhan Koç'un takımı: 

Yunus Emre Çelik, 

Hasan Koçak.

Devir Aralıklı aslen nereli yaşı kaç O Ses Türkiye Beyaz'ın takımında Ihtilal kimdir?, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum