Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs 'ı salladı: Farklı bir alanda sürpriz gelebilir

Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs ’ı salladı: Farklı bir alanda sürpriz gelebilir, Meşhur sanatkâr Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs Viva Otel ’de sahne aldı.

Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs 'ı salladı: Farklı bir alanda sürpriz gelebilir
13 Ocak 2022 - 11:48
Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs ’ı salladı: Farklı bir alanda sürpriz gelebilir,

Meşhur sanatkâr Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs Viva Otel ’de sahne aldı. Balo salonunu dolduran hayranlarına unutulmaz bir yeni yıl eğlencesi yaşatan Yaşar, güzelliği ile büyüledi.

Yeni sene için geri sayımı hayranlarıyla birlikte yapan başarılı usta, “ İyi yıllar diliyorum, hepinizi seviyoruz. İyiki varsınız. Bizi dinleyen seven evlerine bölge herkesi çok çok seviyorum ve teşekkür ediyorum” diyerek 2022 ’ye merhaba dedi.

2021 ’i değerlendiren Yaşar, “Kendi adıma mutluyum her zaman. Bağlı ufak tefek hastalıkları covidleri geçirdik. Onun dışarıda benim için mutlu bereketli başarılı bir sene olarak geçti. Bu yılı da ödüller ile kapattık. O yüzden şahsım olarak çok mutluyum. Hayatta en kayda değer olan şey afiyet ve rahatlık diyorum, bunu anladık. Onun arkasında herşey olur, herşey hallolur” ifadelerini kullandı.



"Ayrı bir alanda sürpriz gelebilir"
Yeni yıldan beklentilerini de sıralayan Yaşar, ”Herşeyden önce sıhhat, sevinç, enerji batmış başarılı şanslı ve güzel şarkılar üretebildiğim bir yıl olsun. İnşallah yeni umutlara, yeni hayallere kapılarımızı açtık bekliyoruz. Olur Ya sürpriz projeler olabilir bakalım. Bambaşka bir alanda sürpriz gelebilir. Şubat ayında olacak. Bu sefer şarkı yok lakin diğer birşey” diyerek hayranlarını meraklandırdı.

Ebru Yaşar yılbaşı gecesi Kıbrıs ’ı salladı: Farklı bir alanda sürpriz gelebilir, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum