Eskişehir'de eğitim gören öğrenciden kötü haber

Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencisi Ahmet Muhittin Özer’in Hatay’da yaşanan felakette hayatını kaybettiği öğrenildi.

Eskişehir'de eğitim gören öğrenciden kötü haber
09 Şubat 2023 - 10:59
Eskişehir’de eğitim gören öğrenciden kötü haber, Anlık Son dakika haberinden alınan bilgilere göre: Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrencisi Ahmet Muhittin Özer’in Hatay’da yaşanan felakette hayatını kaybettiği öğrenildi.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde binlerce vatandaş hayatını kaybederken, bir üzücü haber de Hatay’dan geldi. Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmet Muhittin Özer’in Hatay’da yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybettiği öğrenildi.
Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan olay ile ilgili yaptığı açıklamada “Tüm Türkiye’yi etkileyen bu olay sonucunda hayatını kaybeden öğrencimize Cenab-ı Hak’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Üniversitemize baş sağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Eskişehir’de eğitim gören öğrenciden kötü haber

Detaylı bir şekilde, Eskişehir’de eğitim gören öğrenciden kötü haber başlıklı haberin detayları ve bilgisi verildi. Benzer haberlere aşağıya kaydırarak bakabilirsiniz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum