FETÖ 'nün esnaf yapılanmasından yer alan şahıs yakalandı

FETÖ ’nün esnaf yapılanmasından yer alan şahıs yakalandı, Afyonkarahisar ’da, Fetullahçı Terör Örgütü ’nün esnaf yapılanmasından yer alan ve 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi polis göre yakalandı.Afyonkarahisar İl Güvenlik Müdürlüğü ’ne emrinde.

FETÖ 'nün esnaf yapılanmasından yer alan şahıs yakalandı
01 Ocak 2022 - 12:38
FETÖ ’nün esnaf yapılanmasından yer alan şahıs yakalandı,

Afyonkarahisar ’da, Fetullahçı Terör Örgütü ’nün esnaf yapılanmasından yer alan ve 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan kişi polis göre yakalandı.

Afyonkarahisar İl Güvenlik Müdürlüğü ’ne emrindeki İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Çaba Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri kadar aranan kişilerin yakalanmasına karşın çalışma başlatıldı.

Ekipler FETÖ silahlı terör örgütüne abone olmak suçundan 2016 yılında Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından operasyon yapılan, FETÖ ’nün Afyonkarahisar esnaf yapılanmasında bulunan, örgüte müzahir HÜRSİAD derneğine aza olan ve hakkında 2 sene 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mustafa Güleç isimli şahsın peşine düştü. Güleç ekiplerin takibi ile Akmescit Mahallesi ’nde bir meslek yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahıs işlemlerinin ardındaki cinayet evine teslim edildi.

FETÖ ’nün esnaf yapılanmasından yer alan şahıs yakalandı, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum