Ilave zam ne süre yatacak kimlere kaç para ilave zam yatacak haberi

Ilave zam ne süre yatacak kimlere kaç para ilave zam yatacak, Gündem Haberleri.

Ilave zam ne süre yatacak kimlere kaç para ilave zam yatacak haberi
30 Ocak 2022 - 16:14
Ilave zam ne süre yatacak kimlere kaç para ilave zam yatacak, Gündem Haberleri. İşte o detaylar;

Memur ve memur emeklilerine bahşedilen yüzde 2,5'lik ilave zammın arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında ilave zammın ulus işçilerine de verileceğini duyurdu. Peki kamu işçilerine ek ödeme ne vakit, kaç para yapılacak? Kimlere ek ödeme yapılacak? İşte memur ve emekli ek ödemesinde son durum

Ilave zam ile ilgili yorumlama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar yapıldı. Memur ve emekli ücret zammı ocak ayı içerisinde netleşti. Bu zammın arkasından ek zam ile ilgili yorumlama yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, ‘İşçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna yüzde 2.5'luk bir çoğaltma daha ek ediyoruz. ’ Dedi. Peki, ek zam ne vakit yatacak, kimlere verilecek?

Ek zammın kimlere verileceği merak ediliyor. Ek zam ile ilgili müjdeli haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kadar açıklandı. Memur ve memur emeklilerine verilen yüzde 2,5'lik ek zammın arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında ek zammın millet işçilerine de verileceğini duyurdu. İşte teferruat

Ilave zam kimlere verilecek: 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın açıklaması şu şekilde:

Burada bir müjde de, işçilerimizin toplu sözleşmede aldıkları zammın üzerine ortaya çıkan enflasyon farkı zaten eklenecektir. Buna yüzde 2.5'luk bir artış daha ek ediyoruz. Böylece işçilerimizin ücretlerine özellikle de ücretlerinde yüzde 28'i bulan bir çoğaltma sağlamış oluyoruz.Yaklaşık 700 bin millet işçisini aracısız olarak ilgilendiren bu çoğalma için gereken düzenleme kısa sürede yapılacaktır.İşçi ücretlerine yaptığımız bu ek artışın şimdiden şanslı olmasını diliyorum.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Atalay, devlet işçilerine de memurlara yapıldığı gibi ek zam yapılacağını belirterek, "Memur emeklileri ve memurlara 2,5 puan ek zam yapıldı. Aynısını bize de verecekler.

Aynısını Tahvil-Kur ve işçi emeklisine de vermesi gerekiyor. Sanırım onunla ilgili de bir alıştırma yapılıyor. Kamuoyunu bilgilendirirler diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ek zam ne vakit yatacak: Halk işçilerine verilecek ilave zammın şubat ayında hesaplara yatırılması bekleniyor. Fakat konuyla ilgili az önce izah etme gelmedi. İlerleyen günlerde bakanlık göre izah etme yapılacak.

Ilave zam ne süre yatacak kimlere kaç para ilave zam yatacak, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, burası yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum