Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel'in "Sadece arkadaşız" açıklamasına yanıt!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin"de ekrana gelen habere tarafından muhabirlerin, "Kaan Bey tek başına tatilde.

Kaan Yıldırım'dan Hande Erçel'in "Sadece arkadaşız" açıklamasına yanıt!
16 Haziran 2022 - 15:41

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin"de ekrana gelen habere tarafından muhabirlerin, "Kaan Bey tek başına tatilde. Ayrılık haberleri çıktı. Neler söylersiniz? Konuşmayacak mısınız?" sorularına yanıt veren Hande Erçel, "O halde şöyle bir şey söyleyeyim... Hayatımda kimse yok arkadaşlar... İşimle yoğunum fazla da mutluyum. Kaan defalarca arkadaşımdı. Arkadaşım olarak kalacak..." ifadelerini kullanmıştı.

Yaşanan son gelişmelerin gerisinde gözlerin çevrildi Kaan Şimşek İstanbul'a döndü...

Aracıyla seyir halinde iken muhabirlerin sorularına cevap veren yakışıklı oyuncu basında bulunan 'kaçamak' haberlerini yalanlayarak "Tanımadığımız insanlarla da yazılabiliyoruz. Kuzenimle tekne tatiline çıktık. Bambaşka şeyler çıktı. Bu herhalde bu mesleğin bir cilvesi. Sanırım bir tek ben maruz kalmıyorum. Tıklanma mevzusu. İlgi albenili başlıklar... Alıştık artık" şeklinde konuştu.

Hande Erçel'in "Kaan benim arkadaşım. Arkadaşım olarak kalacak" açıklamasının sorulmasının üzerine ise Yıldırım; "Doğrudur. Ne söylüyorsa doğrudur. Sizi öpüyorum. yine görüşürüz sağ olun." diyerek gözlerden kayboldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum