Kartal'da feci kaza! Otomobil börekçiye böyle girdi

Kartal'da feci kaza! Otomobil börekçiye böyle girdi, KARTAL'da kaza yapan iki otomobilden biri börek dükkanından içeri girdi, diğeri iste dükkanın duvarına çarptı.

Kartal'da feci kaza! Otomobil börekçiye böyle girdi
01 Ocak 2022 - 15:39
Kartal'da feci kaza! Otomobil börekçiye böyle girdi,

KARTAL'da kaza yapan iki otomobilden biri börek dükkanından içeri girdi, diğeri iste dükkanın duvarına çarptı. Dükkanın kapalı olması mümkün bir faciayı önlerken, otomobilin börekçiye girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Durum, gece saat 04.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Kartal Caddesi'nde meydana geldi. İddialara tarafından; caddede ilerleyen araba, zıt yönden gelen diğer bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlardan biri, börek dükkanının camına çarparak içeri girdi. Öteki otomobil ise börekçinin duvarına çarparak durabildi. Kazada bir birey bacağından yaralandı. İhbar verilmesi üstüne olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Durum yerine gelen sağlık durumu ekipleri kazada bacağından yaralı olduğu öğrenilen bir kişiyi hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri durumu meslek yeri sahibine bildirdi. Dükkanına gelen iş yeri sahibi gördüğü manzara karşısında şakına döndü.

Börekçinin duvarları ve camlarında zarar meydana gelirken, kazanın işyeri kapalıyken meydana gelmesi mümkün bir faciayı önledi. Kaza sonrası otomobilin dükkana dalması meslek yerinin emniyet kamerasına yansıdı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.  

Kartal'da feci kaza! Otomobil börekçiye böyle girdi, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum