Önce inkar etti sonra güvenlik kamerası ele verdi

Önce inkar etti sonra güvenlik kamerası ele verdi, Eskişehir'de, bir bijuteri mağazasında bebek arabasıyla birlikte hırsızlık yaptıkları iddiasını reddeden 2 kadın, incelenen güvenlik kamerası görüntüleri sonrasında gözaltına alındı.Olay, Odunpazarı İlçesi İstiklal Mahal.

Önce inkar etti sonra güvenlik kamerası ele verdi
01 Ocak 2022 - 14:39
Önce inkar etti sonra güvenlik kamerası ele verdi,

Eskişehir'de, bir bijuteri mağazasında bebek arabasıyla birlikte hırsızlık yaptıkları iddiasını reddeden 2 kadın, incelenen güvenlik kamerası görüntüleri sonrasında gözaltına alındı.

Olay, Odunpazarı İlçesi İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.A. P.A. isimli kadınlar, bebek arabasıyla birlikte İki Eylül Caddesi üstünde bir bijutericiye girdi.

Herif gibi içeride dolanan şüpheliler, alışverişlerini tamamladıktan daha sonra çıkmak istedi.

Bu esnada işyeri çalışanları, şüphelilerin hırsızlık yaptığını saptama ederek, dükkândan uzaklaştırmadı. Bölgeye yakın bir noktada devriye gezen polis ekipleri olaya derhal müdahale ederek, kaçmaya çalışan şüphelileri engelledi.

P.A. isimli kararsız kişi hırsızlık yapmadığını bahis ederek dükkan çalışanına "o eşyaları bebek arabasına sen koydun" diyerek suçu üstünden atmaya çalışsa da, hakiki güvenlik kamerasıyla ortaya çıktı.

Polis ekiplerinin yaptığı arama sonucu çalıntı ürünlerin bulunmasıyla, şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerden S.A. ’nın 18 yaşından küçük olduğu tespit edilmesiyle İl Emniyet Müdürlüğü ’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü ’ne sevk edilirken, P.A. ise Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü ’ne götürüldü.
Öte yanlamasına, çalınan eşyalar bebek arabasından çıkartılıp dükkan çalışanlarına teslim edildi.

Önce inkar etti sonra güvenlik kamerası ele verdi, başlık adı altında Geniş bir şekilde Haberin detayları ve bilgisi verildi. Kaynak takip edilmektedir, yeni bilgiler geldiğinde anlık güncellenecektir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum